The Great Osmund

Land Of The Navajo

Snyggt och fint

Det är viktigt att ge ett bra första intryck och det gör så mycket om ett företag har det fint och snyggt i entrén. Som att satsa på ett par fina entremattor är verkligen något som man gör föl i att göra. Det gör sån skillnad och det är så härligt när man ser att det är fräscht. Det ger ett bra intryck till hela företaget.
Ja att satsa på såna saker är bra marknadsföring och något som man vinner på att göra. Så om man funderar på det så bör man göra det.
Det finns många bra företag som kan hjälpa en med det, som kommer in varje vecka och nyter ut mattorna och skickar dom på tvätt och så lägger dom ett par rena där. Så det blir inte så mycket att hålla reda på själv vilket kan vara väldigt bra och trevligt.

Bra att delegera bort saker

Ja det är verkligen bra när man kan göra saker och ting och få det klart så som man vill. Man vill ju att att det ska skötas men man kanske känner att man inte har tid att göra och fixa allt själv. Och det kan man ju verkligen förstår och man vill ju jätte gärna att det ska bli gjort. Och då är det så bra att man låter någon annan göra det åt en så att det håller sig fint och snyggt på jobbet. Det kommer att göra att dom anställda trivs bättre men det kommer också göra så att kunderna tycker att det är bättre och då kan man öka det på det viset och få det fint och bra som man bara kan få det.
Så et är ett tips till alla som har ett företag att satsa på att det blir extra fint och snyggt i entrén, det kommer att göra mycket.