The Great Osmund

Land Of The Navajo

Bra service..

Saker som man verklige uppskattar är när jobbet man har erbjuder olika typer av tjänster, som till exempel på mitt jobb så finns det en bra tjänst som alla som jobbar får använda sig av. Och det är en kemtvätts tjänst som vi har där. Man lämnar in sin kemtvätt i receptionen och så skickas det två gånger i veckan till kemtvätten och kommer tillbaka två gånger per vecka. Så man lämnar bara in sina kläder i receptionen och sen så hämtar man upp dom i receptionen två dagar senare och så är det klart. Så kan man betala online bara. Smidigt och enkelt. Det är något som många uppskattar på jobbet.

Saker man gärna skjuter upp

Ja för visst finns det saker som man gärna skjuter upp som att gå till kemtvätten och lämna in sina kläder som behöver kemtvättas. Det är bra att det finns hjälp att få då. Det finns kemtvättsgruppen som också är ett bra sätt att få sina kläder tvättade på.
Ja det är verkligen tacksamt att det finns tjänster som dom som gör att det blir det lättare att få kläderna tvättade.
Så det är en bra tjänst om man vill införa det på sin arbetsplats som man har, det är något som många uppskattar och som verkligen är bra och uppskattat av många.
Ja det är kul med kläder men det kanske inte alltid är lika roligt att tvätta dom så då är det perfekt att kunna lämna in det till en kemtvätt som kan göra det åt en plus att det blir så fint och så bra och så rent. Det är toppen. Det är faktiskt en bra present till någon som man vet inte får till det att lämna in till kemtvätten att erbjuda sig att göra det åt den att lämna in och sen hämta ut dom.